Tags Posts tagged with "reagon Nishani"

Tag: reagon Nishani

Lëndimi i qytetarëve në mitingun e PD, reagon Nishani

Problemet në miting, Nishani kërkon angazhim për zbulimin e ngjarjes Presidenti i Republikës, Bujar Nishani po ndjek me shqetësim dhe angazhim maksimal situatën e...