Tags Posts tagged with "Raporti i OSBE për zgjedhjet"

Tag: Raporti i OSBE për zgjedhjet

Raporti i OSBE për zgjedhjet, Kristaq Kume: Urgjenca e një ligji...

Nga Flutura Tota Raporti i OSBE/ODHIR për zgjedhjet e 25-qershorit, tregon qartë domosdoshmërinë e realizimit të një ligji zgjedhor me standarde dhe gjithëpërfshirje. I këtij...