Tags Posts tagged with "Rama sulmon LSI: Llumi më i madh. Kundërpërgjigjet Kryemadhi"

Tag: Rama sulmon LSI: Llumi më i madh. Kundërpërgjigjet Kryemadhi

Rama sulmon LSI: Llumi më i madh. Kundërpërgjigjet Kryemadhi

Kryeministri Edi Rama iu drejtua me fjalë të thjeshta dhe shumë të qarta ish-aleatëve të tij në qeveri për 4 vitet e shkuara, Lëvizja...