Tags Posts tagged with "Rama për mediat irlandeze: Jam optimist për vendin tim"

Tag: Rama për mediat irlandeze: Jam optimist për vendin tim

Negociatat/ “Ne jemi dëmi kolateral”, Rama për mediat irlandeze: Jam optimist...

Kryeministri Edi Rama ka folur për mediat irlandeze për çështjen e negociatave, kur duhet të ketë dhe një vendim nga BE për Shqipërinë. Për gazetën...