Tags Posts tagged with "Rama: Mos votoni Dashin e Havasë dhe Vangjelin e bakllavasë"

Tag: Rama: Mos votoni Dashin e Havasë dhe Vangjelin e bakllavasë

Rama: Mos votoni Dashin e Havasë dhe Vangjelin e bakllavasë, jazëk...

Gjatë fjalimit të tij përmbyllës në Vlorë, Edi Rama ka përfituar edhe njëherë nga rasti për t’i bërë thirrje votuesve që t’i japin timonin...