Tags Posts tagged with "Rama flet për grupin më të madh kriminal në vend"

Tag: Rama flet për grupin më të madh kriminal në vend

Rama flet për grupin më të madh kriminal në vend, apel...

  Kryeministri Edi Rama ka lëshuar sërish akuza të forta në adresë të prokurorit të Durrësit dhe gjykatëses atje, duke i kërkuar Kuvendit, reagim me...