Tags Posts tagged with "Ra në tokë pa ndjenja dhe humbi jetën”"

Tag: Ra në tokë pa ndjenja dhe humbi jetën”

“Ra në tokë pa ndjenja dhe humbi jetën”, si ndodhi ngjarja...

 Të tjera detaje dalin në dritë në lidhje me ngjarjen e Vlorës, ku një 50-vjeçar humbi jetën pas një sherri fizik tek zona e...