Tags Posts tagged with "qytetarët vuajnë të nxehtin afrikan"

Tag: qytetarët vuajnë të nxehtin afrikan

Urbanët në Tiranë mbeten pa kushte, qytetarët vuajnë të nxehtin afrikan

“Vonesa, mbipopullim,  kushte të këqija, nuk ndizen kondiconerët në këto temperature të larta, dhe mos kujdes nga personeli këto janë disa nga problemet më...