Tags Posts tagged with "qelizat e burrave kryejnë “vetëvrasje”"

Tag: qelizat e burrave kryejnë “vetëvrasje”

Nën stres, qelizat e burrave kryejnë “vetëvrasje”

Kur i nënshtrohen kushteve të veçanta të stresit, qelizat e burrave kryejnë ”vetëvrasje”, ndërsa qelizat e grave rezistojnë dhe mbijetojnë. Në këtë përfundim ka dalë...