Tags Posts tagged with "“Që e vogël kam ëndërruar për ty” Klea Huta bën dedikimin më të bukur të dashurisë për Elgit Dodën"

Tag: “Që e vogël kam ëndërruar për ty” Klea Huta bën dedikimin më të bukur të dashurisë për Elgit Dodën

“Që e vogël kam ëndërruar për ty” Klea Huta bën dedikimin...

Klea Huta dhe Elgit Doda janë zyratrisht burrë dhe grua!   Çifti e dha dje lajmin e bukur duke postuar fotot nga ceremonia magjike e dasmës...