Tags Posts tagged with "Qato takim me sipërmarrjen: Qeveria do jetë në krah të çdo investitori potencial dhe strategjik"

Tag: Qato takim me sipërmarrjen: Qeveria do jetë në krah të çdo investitori potencial dhe strategjik

Qato takim me sipërmarrjen: Qeveria do jetë në krah të çdo...

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Sonila Qato zhvilloi të premten një mëngjes pune me sipërmarrës dhe shoqata biznesi, nga ku premtoi se...