Tags Posts tagged with "Qarku më i komplikuar elektoral/ Beteja për Vlorën mes grekëve dhe çamëve"

Tag: Qarku më i komplikuar elektoral/ Beteja për Vlorën mes grekëve dhe çamëve

Qarku më i komplikuar elektoral/ Beteja për Vlorën mes grekëve dhe...

Partia Socialiste synon të shtrydhë avantazhin e saj të madh në vota në qarkun e Vlorës për ta konvertuar në mandate shtesë, mandate që...