Tags Posts tagged with "Pushime në Amerikë? Ja çfarë thotë ambasada në Tiranë për vizat turistike"

Tag: Pushime në Amerikë? Ja çfarë thotë ambasada në Tiranë për vizat turistike

Pushime në Amerikë? Ja çfarë thotë ambasada në Tiranë për vizat...

Nëse do të udhëtoni në Amerikë dhe nuk keni ende një vizë turistike ambasada amerikane ka dhënë disa porosi që duhet të keni parasysh...