Tags Posts tagged with "punëtorëve të ARMO-s nuk u paguhen pagat dhe sigurimet…"

Tag: punëtorëve të ARMO-s nuk u paguhen pagat dhe sigurimet…

Tregu mbushet me naftë Ballshi që po shkatërron makinat, punëtorëve të...

Me shumë se 130 punonjës të rafinerisë së ARMO-s në Fier dhe të tjerë punonjës të kompanisë në Përrenjas dhe në Vlorë protestuan sot ...