Tags Posts tagged with "Puç Rudina Hajdarit? Kolegët e shkarkojnë fshehurazi"

Tag: Puç Rudina Hajdarit? Kolegët e shkarkojnë fshehurazi

Puç Rudina Hajdarit? Kolegët e shkarkojnë fshehurazi, deputetja: Jam në krye....

E shkarkuan nga drejtimi i Grupit, Hajdari kundër kolegëve: Shihemi te enjten! Korab Lita i përgjigjet Hajdarit dhe publikon procesverbalin e votimit Halit Valteri...