Tags Posts tagged with "Pse njerezit nuk i bashkohen protestave per teatrin?/ Nga Valbona Sulçe"

Tag: Pse njerezit nuk i bashkohen protestave per teatrin?/ Nga Valbona Sulçe

Pse njerezit nuk i bashkohen protestave per teatrin?/ Nga Valbona Sulçe

Pse njerezit nuk i bashkohen protestave per teatrin?  Sepse njerezit nuk kane teater. Ne vend te teatrove, japin "shfaqje" politikanet dhe ministrat. Kjo foto...