Tags Posts tagged with "Pse gratë japoneze nuk trashen kurrë dhe jetojnë më së gjati?"

Tag: Pse gratë japoneze nuk trashen kurrë dhe jetojnë më së gjati?

Pse gratë japoneze nuk trashen kurrë dhe jetojnë më së gjati?

Sipas statistikave, gratë japoneze po e mbajnë rekordin botëror si gratë që jetojnë më së gjati në Tokë. Statistikisht, ato jetojnë mesatarisht deri në...