Tags Posts tagged with "Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe?"

Tag: Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe?

Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe?

Qabja në Mekë është vend i shenjtë ku besimtarët muslimanë e vizitojnë për të kryer njërin nga obligimet e tyre kryesore, haxhin, si dhe...