Tags Posts tagged with "Protesta në Laknas/ Banorët kundër ndërtimit të një thertorje: Policia rri këtu dhe qesh. Flet biznesmeni: Është agroturizëm"

Tag: Protesta në Laknas/ Banorët kundër ndërtimit të një thertorje: Policia rri këtu dhe qesh. Flet biznesmeni: Është agroturizëm

Protesta në Laknas/ Banorët kundër ndërtimit të një thertorje: Policia rri...

Protesta LaknasBanorët e zonës së Laknasit kanë protestuar ditë e sotme për të kundërshtuar ndërtimin e një thertoreje pranë banesave të tyre. Banorët janë...