Tags Posts tagged with "Prokuroria del me një njoftim të rëndësishëm"

Tag: Prokuroria del me një njoftim të rëndësishëm

Çështja “Tahiri”, Prokuroria del me një njoftim të rëndësishëm

Prokuroria për Krime të Rënda rithekson qëndrimin e saj se deklaratat politike nuk e kanë intimiduar dhe nuk mund ta intimidojnë aktivitetin e saj...