Tags Posts tagged with "Programi Ekonomik i Reformave 2018-2020"

Tag: Programi Ekonomik i Reformave 2018-2020

Programi Ekonomik i Reformave 2018-2020, Ekonomi: Me rëndësi për procesin e...

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi, mori pjesë sot në takimin lançues të Programit Ekonomik të Reformave (ERP) 2018-2020. Programi...