Tags Posts tagged with "prindërit mohojnë djalin: Nuk i shkojmë në gjyq. Halli ynë janë 6 jetimët"

Tag: prindërit mohojnë djalin: Nuk i shkojmë në gjyq. Halli ynë janë 6 jetimët

Vrau gruan, prindërit mohojnë djalin: Nuk i shkojmë në gjyq. Halli...

Çlirim Shaholli bashkë me Adrianën dhe 6 fëmijët jetonin në kushte të mjerueshme siç tregojnë këto pamje. Ai i mori jetën fatalisht gruas së...