Tags Posts tagged with "prezanton fituesit e granteve të Programit të Shoqërisë Civile për Shqipërinë dhe Kosovën"

Tag: prezanton fituesit e granteve të Programit të Shoqërisë Civile për Shqipërinë dhe Kosovën

Ambasada norvegjeze,prezanton fituesit e granteve të Programit të Shoqërisë Civile për...

Ambasada e Norvegjisë për Republikën e Kosovës dhe Republikën e Shqipërisë dhe Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim organizojnë eventin prezantues të përfituesve të...