Tags Posts tagged with "Prezantohet studimi: “Gratë"

Tag: Prezantohet studimi: “Gratë

Prezantohet studimi: “Gratë, paraja dhe politika”

Aksesi i grave kandidate në financat e partive në Zgjedhjet Parlamentare 2017 në Shqipëri 12 Korrik 2018 - Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje” me...