Tags Posts tagged with "Prezantohet raporti “Media shqiptare dhe standartet evropiane”"

Tag: Prezantohet raporti “Media shqiptare dhe standartet evropiane”

Prezantohet raporti “Media shqiptare dhe standartet evropiane”

  Raporti “Media shqiptare dhe standartet evropiane”, i botuar nga Instituti Shqiptar i Medias, me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Vendeve të Ulëta, është...