Tags Posts tagged with "Presidenti Meta inicion nismën e Tij “U’ jam Arbëresh” Të ruajmë dhe promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe"

Tag: Presidenti Meta inicion nismën e Tij “U’ jam Arbëresh” Të ruajmë dhe promovojmë trashëgiminë kulturore arbëreshe

Presidenti Meta inicion nismën e Tij “U’ jam Arbëresh” Të ruajmë...

  Presidenti i Republikës, Ilir Meta inicioi sot nismën që ka ndërmarrë “U’ jam Arbëresh” me mbajtjen e takimit të parë të këtij Forumi në...