Tags Posts tagged with "Prej 8 vitesh pa marrë pensionin"

Tag: Prej 8 vitesh pa marrë pensionin

Prej 8 vitesh pa marrë pensionin, “Mjeshtri i madh” Jorgo Papingji...

Prej 8 vitesh “Mjeshtër i Madh”, autori i qindra teksteve muzikore dhe jo vetëm, Jorgo Papingji ende nuk e ka marrë pensionin që i...