Tags Posts tagged with "Prej 50 deri 100 euro ora: Ja ku mund të gjeni femra serbe dhe malazeze në Tiranë (VIDEO)"

Tag: Prej 50 deri 100 euro ora: Ja ku mund të gjeni femra serbe dhe malazeze në Tiranë (VIDEO)

Prej 50 deri 100 euro ora: Ja ku mund të gjeni...

Gra publike ose gra të përgjithshme. Kështu quheshin punëtoret e seksit në Shqipërinë e qeverisur nga Mbreti Zog, i cili mori vendimin për ta...