Tags Posts tagged with "Pranë një ylli si Ana Golja ndjehesh një mama ëndërrimtare"

Tag: Pranë një ylli si Ana Golja ndjehesh një mama ëndërrimtare

Pranë një ylli si Ana Golja ndjehesh një mama ëndërrimtare

Nga Marjana Zeneli Bulku Ajo është një yll në ngjitje dhe për këtë flet kaq shumë prezenca, zëri, miqtë por mbi të gjitha karakteri...