Tags Posts tagged with "por zgjidhje ka …. nëse do Rama!"

Tag: por zgjidhje ka …. nëse do Rama!

Kriza ekonomike është e rëndë, por zgjidhje ka …. nëse do...

Nga Nikollaq Neranxi   Shqiptarët këto ditë po përballen me rritje të frikshme të çmimeve dhe pyetja që iu vjen të gjithëve në mendje është, pse...