Tags Posts tagged with "por zbuloi se kishte një sëmundje të rëndë…Njihuni me historinë e Nandës dhe Ninit në Itali dhe luftën me tumorin"

Tag: por zbuloi se kishte një sëmundje të rëndë…Njihuni me historinë e Nandës dhe Ninit në Itali dhe luftën me tumorin

Planifikonte dasmën, por zbuloi se kishte një sëmundje të rëndë…Njihuni me...

Planifikonte dasmën, por zbuloi se ishte me KANCER në stomak…Njihuni me historinë e Nandës dhe Ninit në Itali dhe luftën me tumorin   Ishte viti kur...