Tags Posts tagged with "por temperaturat shkojnë 20 gradë"

Tag: por temperaturat shkojnë 20 gradë

Parashikimi i motit: Vranësira, por temperaturat shkojnë 20 gradë

Gadishulli i Ballkanit do të mbetet i ndikuar nga zonë e zgjeruar me presion të ulët atmosferik dhe masa ajri të paqëndrueshme të cilat...