Tags Posts tagged with "por plot virtyte….."

Tag: por plot virtyte…..

Profil/ Doktoresha me origjinë nga Peja e Çamëria, një grua jo...

Lumturi Hasa, lindur 4/01/1977 Elbasan Fakulteti Mjekësor Tiranë E specializuar në Shkup ne fushën e Optimetrisë E martuar dhe nga kjo martesë gëzoj 3 djem Prinderit e mi:...