Tags Posts tagged with "por Olsi dhe Fjorentina sapo ngacmuan njëri-tjetrin me komente në Instagram"

Tag: por Olsi dhe Fjorentina sapo ngacmuan njëri-tjetrin me komente në Instagram

Janë ndarë, por Olsi dhe Fjorentina sapo ngacmuan njëri-tjetrin me komente...

Kanë kaluar pak ditë që kur Olsi dhe Fjorentina, dy ish-banorë të “Big Brother 9” i  dhanë fund lidhjes së tyre të nisur që...