Tags Posts tagged with "por mori më pak nga paketa e ndihmës së BE-së"

Tag: por mori më pak nga paketa e ndihmës së BE-së

Shqipëria me numrin më të ulët të trupës mjekësore në rajon,...

Të dhënat nga Organizata Botërore e Shëndetësie dhe studime nga institucioneve të tjera e kanë vërtetuar se Shqipëria ka nivelin më të ulët të...