Tags Posts tagged with "por ka një mënyrë si të “fshiheni” nga aplikacioni"

Tag: por ka një mënyrë si të “fshiheni” nga aplikacioni

Google e di gjithmonë ku jeni, por ka një mënyrë si...

Nëse përdorni aplikacione të Google si Kërkimi ose Google Maps, gjiganti i teknologjisë amerikane mbledh dhe ruan të dhënat e vendndodhjes përmes sistemit GPS...