Tags Posts tagged with "por janë gay”"

Tag: por janë gay”

“Hiqen si laca, por janë gay”, grimieri i famshëm i nxjerr...

Grimieri, Dario Doka ka vendosur të rrëfejë se në Shqipëri, ka shumë meshkuj, që janë të martuar, madje dhe me fëmijë, dhe mohojnë prirjet...