Tags Posts tagged with "por edhe…"

Tag: por edhe…

Sofia Loren: “Ju shqiptarët jeni jo vetëm racë e mirë, por...

Sofia Loren është një nga aktoret më të dashura për shqiptarët dhe pas kësaj deklarate kemi të gjithë një arsye më shumë, për ta...

Jo vetëm 10 vjet përjashtim për Skënderbeun, por edhe…

Skënderbeu është dënuar me 10 vite përjashtim nga kupat e Europës, por ata janë dënuar edhe me një shumë marramendëse prej 1 milion eurosh....