Tags Posts tagged with "por Dhurata Dora dhe reperi algjerian ‘fotografohen’ në një hotel së bashku!"

Tag: por Dhurata Dora dhe reperi algjerian ‘fotografohen’ në një hotel së bashku!

Presim bashkëpunimin e tyre, por Dhurata Dora dhe reperi algjerian ‘fotografohen’...

Pak kohë më parë, Dhurata Dora dhe reperi algjerian, Sool King, lajmëruan bashkëpunimin e tyre nëpërmjet një video në ‘Instagram’. Lajmi u prit shumë mirë...