Tags Posts tagged with "por bateritë e tyre mbesin të tmerrshme"

Tag: por bateritë e tyre mbesin të tmerrshme

Pse telefonat janë aq të mirë, por bateritë e tyre mbesin...

Është fakt se jetëgjatësia e telefonit me një mbushje të vetme është shumë e keqe. Edhe me bateri gjigante dhe me bateri të jashtme,...