Tags Posts tagged with "por askush nuk e priste atë që do ndodhte me të vite më pas"

Tag: por askush nuk e priste atë që do ndodhte me të vite më pas

Prindërit braktisin foshnjën e lindur pa këmbë, por askush nuk e...

Kjo zonjë e re, e lindur pa këmbë dhe e braktisur qe në lindje,përkundër gjendjes së saj fizike, ajo e shijon sfidën e stërvitjes...