Tags Posts tagged with "“Po ty me sa?”"

Tag: “Po ty me sa?”

“Po ty me sa?”, Valer Kolnikaj ja lyp publikisht Albi Nakos,...

Valer Kolnikaj pa komplekse i kërkon Albi Nakos një ofertë! Së shpejti fillon spektakli “Dance Ëith Me” në Klan Tv, dhe pjesë e tij do...