Tags Posts tagged with "po bëhet si Napoleoni dhe Enveri"

Tag: po bëhet si Napoleoni dhe Enveri

Neritan Ceka: Rama më çonte SMS dhe më thoshte që kam...

Arkeologu dhe politikani Neritan Ceka, i cili u vu në qendër të ciklonit mediatik pas deklaratës së tij mallkuese për shqiptarët, ka reaguar sërish....