Tags Posts tagged with "pije një kafe me Muçin se…"

Tag: pije një kafe me Muçin se…

Rudina Xhunga: Ilda, ti nuk je fare vulgare, por vajzë e...

Në debatin mes Muçit që e bezdis gjoksi i Ildës dhe Ilda Bejlerit që kthen përgjigje, kam një fjalë për Ildën. Nuk ke nevojë...