Tags Posts tagged with "Pësoi ishemi në tru/ Mjekët tregojnë gjendjen e ish-ministrit të PS"

Tag: Pësoi ishemi në tru/ Mjekët tregojnë gjendjen e ish-ministrit të PS

Pësoi ishemi në tru/ Mjekët tregojnë gjendjen e ish-ministrit të PS

Luan Hajdaraga, ish-ministër i Mbrojtjes dhe ish-deputet e nënkryetar i Partisë Socialiste për shumë vite, ka pësuar sot në mëngjes një hemoragji masive në...