Tags Posts tagged with "Përvoja e fëmijëve të varfër në shkolla"

Tag: Përvoja e fëmijëve të varfër në shkolla

Përvoja e fëmijëve të varfër në shkolla, e treguar me fjalët...

Gazeta prestigjoze britanike The Guardian boton historitë e disa fëmijëve që janë ndjerë të fyer dhe të përjashtuar nga kolegët, madje dhe nga mësuesit...