Tags Posts tagged with "perplasjet e medha te Luftes se Ftohte/ Nga Jim Broderick*"

Tag: perplasjet e medha te Luftes se Ftohte/ Nga Jim Broderick*

Dy KRIZA / Berlini dhe Kuba, perplasjet e medha te Luftes...

Statusi i Berlinit kish qenë një problem i vërtetë për Aleatët, që nga koha e konferencave të Jaltës dhe Potsdamit në 1945, atëherë kur...