Tags Posts tagged with "përplasje mes shqiptarëve dhe grekëve në Nju Jork"

Tag: përplasje mes shqiptarëve dhe grekëve në Nju Jork

“Kacifas hero”, përplasje mes shqiptarëve dhe grekëve në Nju Jork

Përplasje mes shqiptarëve dhe grekëve në Nju Jork Mes tensioneve të mëdha, u desh shtimi i numrit te forcave të policisë dhe “barrikada” mes...