Tags Posts tagged with "Përplasje mes autoriteteve dhe minoriteteve në Mal të Zi"

Tag: Përplasje mes autoriteteve dhe minoriteteve në Mal të Zi

Përplasje mes autoriteteve dhe minoriteteve në Mal të Zi, shkak simbolet...

Përdorimi i simboleve etnike në Mal të Zi ka përplasur autoritetet dhe përfaqësuesit e minoriteteve. Probleme të mëdha ka edhe me përdorimin e simboleve...