Tags Posts tagged with "përleshje mes protestuesve pro dhe kundër emigracionit"

Tag: përleshje mes protestuesve pro dhe kundër emigracionit

Bruksel, përleshje mes protestuesve pro dhe kundër emigracionit

Policia ndërhyri në veçanti kundër demonstruesve të protestës së parë, të quajtur “kundër Marrakeshit” në lidhje me Kompaktin Global të Kombeve të Bashkuara për...